Ultimoo neemt Graydon Incasso over

Ultimoo Group maakte op 4 september jl bekend dat zij per 1 juli 2018 Graydon Incasso heeft overgenomen. Daarmee neemt zij alle Nederlandse incasso-activiteiten over van Graydon Holding. Graydon heeft voor haar strategische koers de keuze gemaakt om zich vooral te richten op het verstrekken van relevante- en innovatieve bedrijfsinformatie. Daarom heeft het bedrijf besloten om haar Nederlandse incasso-activiteiten bij Ultimoo onder te brengen. Voor Ultimoo Group past de overname uitstekend in haar strategie om haar sterke marktpositie als kwaliteitsspeler in de incassomarkt verder te verstevigen.

Beide organisaties zijn lid van de NVI.

“Ultimoo Group neemt naast de activiteiten ook alle medewerkers over, waardoor de overgang vloeiend zal verlopen”, aldus Gertjan Kampman CEO van Graydon. “Verder zijn we ervan overtuigd dat Ultimoo Group als incassospecialist met NVI-keurmerk en AFM-licentie op zijn minst dezelfde kwaliteitsstandaarden zal leveren als Graydon. De kwaliteit en de continuïteit zijn hiermee gewaarborgd.”

“Wij zijn blij met deze versterking en kunnen door de overgenomen portefeuilles verder investeren in kwaliteit. We zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet”, aldus Arjan Stigter, algemeen directeur van Ultimoo Group.

U kunt hier het bericht lezen dat Ultimoo Group heeft geplaatst. Via deze link komt u op het nieuwsbericht hierover van Graydon Incasso.